2009-08-30

Fjärilsbukett


Jag har tillbringat dagen under en "Fjärilsbukett". Visst låter det vackert? Det är ett träd med stora vita blommor, och när jag var där för någon månad sedan satt det minst ett par fjärilar på varje blomma. Idag fanns det bara en enda blomma kvar, alla andra var överblommade och bruna. Det närmar sig höst.

2009-08-29

"Möta våren i Italien..."

Mauritius gick visserligen i stöpet, men vi har ännu en trevlig resa planerad. Nämligen att åka genom hela Italien under två månader i vår. Jag föreslog Marco att han skulle blogga för tidningen Bike (som vill öka aktiviteten på sin site) mot att de står för en husbil. Marco tyckte det var ett bra förslag och så gjorde även Bike. Nu ska vi fixa sponsorer för resten av kostnaderna också samt lägga upp resrutt. Tanken är att vi kör ner till Genova, tar färjan över till Sardinien, vidare till Sicilien och sedan sakteliga åker norrut genom landet. Vi ska fylla dagarna med saker som vi alla fyra uppskattar. Allt från cykling till shopping och lekplatser. Möta våren i Italien, helt enkelt.
Hoppas att den här resan verkligen blir av för det vore riktigt, riktigt härligt!

2009-08-27

Mauritius


Marco fick en förfrågan om jobb på Mauritius några veckor. Familjen kunde gärna komma med och kunden skulle stå för boendet. Vi jublade och planerade in tre veckor i oktober. Två dagar senare visade det sig att det finns malaria där. Inget för tremånaders bebisar alltså. Så istället för tre veckor tillsammans på Mauritius får Marco åka ensam i tio dagar och vi andra får stanna hemma. Jaha. Synd.

Världens finaste barn


Våren och sommaren blev inte riktigt som vi tänkt oss. Istället för en månad på Sardinien blev det sjukhusvistelse för mig. Sedan följde ett otal läkarbesök och kontroller ända fram till 10 juli då det blev akut snitt pga preklampsi. Men nu är hon här, vår lilla Clara.
Axel kunde inte varit stoltare storebror och pussar, klappar och kramar helst hela tiden.