2011-04-22

Påskharen


Jag plockade just fram det som påskharen tänker gömma i trädgården imorgon och inser att det mer liknar julfton. Det är samling om två 30 cm höga chokladägg med present i, två stora Lindtkaniner i choklad, ett stort påskägg med godis, playmobil, lego, målarattiraljer, Hello Kittyprylar, picknicklådor och slutligen en liten kaffeservis. Och då har vi inte ens kommit till svärföräldrarnas påskhare som vi ska besöka på söndag.
Hur blev det såhär!?!?

2011-04-12

Hopplöst

Jag har länge försökt ta några bilder på alla tre barnen tillsammans, men det är ju helt hopplöst! Tre barn som samtidigt är glada, rena, samarbetsvilliga, sitter stilla, ser sympatiska ut och tittar in i kameran... Nä, det blev inte riktigt den där bilden jag tänkte mig. Men de är de vackraste ungarna pa jorden ända! :-)


Mamma hobbypysslar...

...med barnens leksaker. :-o
En klassisk gunghäst fick ny färg och en luddig sits. Lyckligtvis blev Clara helnöjd!

2011-04-11

Monte Bar

I söndags var vi ute och vandrade på Monte Bar. Jag bar Oscar i Babybjörnen, Clara satt delvis i bärryggan och Axel gick såklart själv. Det var ganska brant och långt, åtminstone för små fyraåringsben, men Axel pinnade på riktigt bra. Vi stannade för picknick när vi kom upp och barnen lekte och sprang som om de inte alls just hade knallat upp för ett berg. Till slut somnade de minsta. En i bärryggan och en i Babybjörnen. De vaknade inte ens när vi satte ner dem på marken. Bergsluften tar på krafterna! :-)


Sommar!

Det är visserligen bara april, men det räknas väl ändå som sommar när temperaturen håller sig runt 28-29 grader i närmare två veckors tid?

Besök från Sverige

Förrförra veckan hade vi besök av finaste Liselotte och hennes två söner. Vi hade inte träffats på tio månader, så det var härligt att få lite tid att umgås och att prata på riktigt. Även om vildarna gjorde sitt bästa för att vi inte skulle få prata till punkt alltför ofta. Tur att de sov gott på kvällarna.
Clara förälskade sig lite i Benjamin och det blev en annan puss och kram där under veckan.


Clara och Benjamin



Oscar och Alexander



Clara och Benjamin igen



Axel på borggården på Castel Grande

Hela familjen

Det har varit få inlägg och ännu färre bilder här den senaste tiden, så här kommer lite uppdatering.
Här kommer först en av de få bilderna som finns på hela familjen, än så länge. Den togs när vi firade Marcos födelsedag vid Comosjön för några veckor sedan.