2011-07-10

Clara fyller 2 ar!

Underbara lilla Clara har firat sin tvaarsdag idag!
Axel väckte henne imorse och jag vaknade till konversationen;
-Vet du vad det är för dag idag?
- Nä...?
- Det är din födelsedag!
- ........ TARTA!!!!!!!!!!

Nere i vardagsrummet väntade "ket" och "ba" (paket och ballonger, saklart) och det största och bästa "ketet" innehöll en alldeles egen balanscykel och tillhörande hjälm. Hittills har Clara lanat Axels balanscykel, och det hade hon naturligtvis kunnat fortsätta med, men hon blev väldans glad över att fa en alldeles egen. Det har med andra ord blivit rätt manga rundor i trädgarden idag.

Farmor och farfar kom och hälsade pa, firade och at "TARTA!!!" med oss. Det blev förresten en hallonmoussetarta täckt med massor av bär. Ljuvlig, om jag far säga det själv.

Lilla gumman var sa nöjd med sin dag, och sa trött efter allt cyklande att hon inte kunde halla sig vaken vid kvällsmaten. Ögonen gick igen mellan tuggorna och till slut fick jag bära upp henne i sängen. Efter en liten powernap piggnade hon dock till och kom ner och höll ut nagon timma till.

Denna underbara lilla varelse. Tänk att vi fick henne. Tänk att hon kom just till oss. Tänk att hon har funnnits i tva ar. Hela tva ar. Bara tva ar. Underbara, underbara, underbara...!

6 kommentarer:

Marlene sa...

Grattis Clara! Hoppas ni fàr det trevligt pà semestern nu!

Annina sa...

Auguuuuuuriiiiiii Clara! Låter som en riktigt härlig födelsedag! :)

Mikaela de Ville sa...

Grattis till sötaste Clara! Varma kramar från mig och Vera!

Sofia sa...

Grattis i efterskott till söta Clara! Kram

Annina sa...

Camilla! Är det inte dags för ett nytt inlägg snart? :) Hoppas ni har det bra, på den här sidan alperna är det nästan sommar fortfarande. Kram Anna

Sofia sa...

Länge sedan man hörde något från er, hur har ni det?