2010-04-12

Hemma igen - en stund...

Äntligen tillbaka hemma igen! Visst hade vi det skönt och bra på alla sätt och vis, men nu var det ändå dags att åka hem.
Det har varit full fart varje dag från morgon till kväll. Det krävs ju det när man har med en treåring som vill ha action och alla vanliga kompisar, leksaker och utflyktsmål saknas. Vi har alltså varit på lekplatser, ätit glass, byggt sandslott på stranden, ätit pizza i det oändliga, varit en dag på Gardaland (Gardajöns svar på Liseberg) som Axel fullständigt älskade och även träffat ett gäng italienska släktingar.

Igår kväll kom vi hem - och imorse fick vi veta att vi måste åka till Lugano på torsdag för att skriva under ännu ett papper... Både jag och Marco måste infinna oss personligen vilket innebär ännu mer bilkörning. Vi åker till Monza (vid Milano) på onsdag eftermiddag, sover hos Marcos föräldrar, vidare till Lugano på torsdag morgon, skriver under pappret kl. 11 och vänder sedan hemåt igen. Med två barn i baksätet... Det blir en väldig massa timmar i bil, men vi har inget val så det är bara att gilla läget och bunkra med filmer och godis.

2 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Hoppas allt gått bra. Shit vad surt att behöva åka så lång för så lite... Fast ändå så mycket. Det är ju en del av er framtid! :)

Camilla Toniolo sa...

Jo, det kändes ju lite väl magstarkt att vara pa väg i tva dygn för en ynka namnteckning.