2010-02-25

Minsta terroristen

Sedan närmare två månader vill Clara bara sova på min arm på nätterna. Eller möjligtvis mellan mig och Marco. Definitivt inte i sin säng ialla fall.
Nu har hon kommit på att det finns något ännu bättre: Man kan ju sova mamma! Och får man inte det kan man skrika tills man får det ialla fall. Och skulle det nu vara så att man inte kan somna ändå, så kan man göra pruttljud med munnen, länge och högt och ihållande, så att ingen annan somnar heller. Det är kul. Och tröttnar man på det är det även rätt kul att kravla upp till mammas ansikte och tugga på hennes näsa. Sedan kan man göra pruttljud igen. Undra varför pappa flydde till gästrummet i natt förresten? Och undra varför mamma ser så trött ut idag? Konstigt.


Terroristen är här iförd skjorta från 70-talet och klänning från nutid.

6 kommentarer:

Sofia sa...

Hur jobbigt det än må vara så kan man inte låta bli att tycka det är ganska charmigt ändå...

Camilla Toniolo sa...

Ja, visst är det! Att ögonen går i kors på morgonen lär man ju glömma, men att man låg och skrattade mitt i natten med en liten vild, glad bebis på sig är ju LIVET!

ida sa...

haha det kan vara världens sötaste tjej!

Vicky sa...

Söt terrorist om inte annat :)

Men hoppas ändå ni snart hittar något som passar både henne er så att alla får sova ordentligt!

Mikaela de Ville sa...

Hahahahaha! Hon vet hur hon ska göra, den sötaste terroristen jag sett iaf! :o)

Camilla Toniolo sa...

Det enorma närhetsbehovet just nu handlar om nog om att hon håller på att lära sig krypa. Då, och innana de börjar gå, är de ju ofta rätt frustrerade och och livet är lite jobbigt. Då måste mamma vara nära-nära.