2010-02-27

På tvättställningen

Hur gick nu den där valsen om könsneutrala kläder till barnen...?

6 kommentarer:

Gunilla sa...

Ha, jag hann tänka - guuud så mkt kläder innan jag fattade att det var en spegel där... Bra bild. Och jag känner mig lite medskyldig... borde naturligtvis ha shoppat grönt till Clara.
Vi har inte köpt så mkt nytt till Stella under bebistiden men nu är det ju roligare kläder!

Camilla Toniolo sa...

Gunilla - Faktum är att jag knappt köpt ett rosa plagg till Clara själv. Tror jag... Vitt, lila, gult och brunt, men inte så mycker rosa.

Annina sa...

Jag tror minsann att ditt tvättställ är större än mitt kök/vardagsrum! (spegelbilden borträknad, även fast jag inte såg den först!) Kanske är storleken på torkställningen proportionell med antalet tvättade plagg? Puh!?

Camilla Toniolo sa...

Annina, du luras av spegeln, tror jag. Det är ett alldeles vanligt tvättställ som man ställer på golvet. Jag är ganska säker på att ditt kök och vardagsrum är större... ;-)

Maria sa...

Alla ska ju numera vara så politiskt korrekta och ha könsneutrala saker till barnen att jag nästan tycker att det är kul att göra tvärtom bara för det;). Kram

Camilla Toniolo sa...

Jag håller med dig Maria! :-) Och det ÄR ju faktiskt roligare att köpa tjejiga kläder än könsneutrala, så jag tänker fortsätta frossa i klänningar. Någon annan får stå för det politiskt korrekta när det gäller barnkläder. :-)